För tio år sedan hjälpte jag till att certifiera "mitt" första livsmedelsföretag. Jag kan lova att jag kände mig helt vilse.
Men en sak jag har lärt mig under min resa är att allt som är okänt kan verka överväldigande och nästan omöjligt att bemästra.
Om du ska börja från noll idag kanske du ser framför dig:
- En mängd lagkrav och dokument som ska fyllas i
- Märkliga termer som egenkontroll och HACCP
Om du redan driver ett livsmedelsföretag eller jobbar med kvalitetsfrågor, har du säkert stött på utmaningar som:
-Tolkning av lagkrav, vilket kan kännas krångligt (tro mig, jag har varit där)
- Att inte veta vart du ska vända dig med frågor, och bli frustrerad när myndigheter och inspektörer inte ger tydliga svar
- Internrevisioner, valideringar och behovet av utbildningar som känns svåra att efterleva
Känner du igen dig?
Får hjälp med precis det du behöver,s om en punktinsats. Det kan vara en internrevision, GAP-analys, egenkontrollprogram, märkning osv.
Som digital kvalitetsansvarig sköter jag hela din kvalitetshandbok. Jag strukturerar, planerar och ser till att allt blir gjort. Du sköter det operativa i verksamheten.
Här kan du ringa mig, varje dag, året runt, till en fast avgift. Jag hjälper dig med allt gällande kvalitetsfrågor så att du kan vara trygg med att ni gör rätt.
Boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte med mig så ser vi till att du får just den hjälp du behöver. Kontakta mig genom formuläret nedan eller ring mig på 0739-715394.
Genom att skicka in din fråga så godkänner du även att ta del av Livsmedelskonsultens mailutskick. Läs våra regler och villkor här.