För tio år sedan hjälpte jag till att certifiera "mitt" första livsmedelsföretag. Jag kan lova att jag kände mig helt vilse.
Men en sak jag har lärt mig under min resa är att allt som är okänt kan verka överväldigande och nästan omöjligt att bemästra.
Om du ska börja från noll idag kanske du ser framför dig:
- En mängd lagkrav och dokument som ska fyllas i
- Märkliga termer som egenkontroll och HACCP
Om du redan driver ett livsmedelsföretag eller jobbar med kvalitetsfrågor, har du säkert stött på utmaningar som:
-Tolkning av lagkrav, vilket kan kännas krångligt (tro mig, jag har varit där)
- Att inte veta vart du ska vända dig med frågor, och bli frustrerad när myndigheter och inspektörer inte ger tydliga svar
- Internrevisioner, valideringar och behovet av utbildningar som känns svåra att efterleva
Känner du igen dig?
Oavsett om du är ny inom branschen eller har arbetat som kvalitetschef i flera år kan jag hjälpa dig. Jag har själv gjort precis den resan – från att vara nybörjare till att bli kvalitetschef för en stor koncern.
Mitt mål är att du ska hitta allt du behöver här, utan att fastna i långa telefonköer eller vänta i flera dagar på svar via e-post. Jag värdesätter personlig service och att du får den hjälp just du behöver.
Vill du komma i kontakt med mig så gör du det via mail: hej@livsmedelskonsulten.se
"Jag är mycket nöjd med Cecilias konsultation i vårt projekt för livsmedelssäkerhet och kvalitet. inklusive kvalitetshandboken och HACCP-utbildning och granskning av min HACCP. hon är väldigt trevlig och väldigt lätt att arbeta med och jag rekommenderar henne starkt."
Mehdi Ghalebani
- Technical Manager at AquaFood AB
Boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte med mig så ser vi till att du får just den hjälp du behöver. Kontakta mig genom formuläret nedan eller ring mig på 0739-715394.
Genom att skicka in din fråga så godkänner du även att ta del av Livsmedelskonsultens mailutskick. Läs våra regler och villkor här.