Anpassad utbildning i Livsmedelshygien 

Plats: Uppsala
Datum: I april/maj. Exakt datum kommer snart.
Tid: 08.00-16.00
Kostnad: 4500 kr/deltagare

Kostnad: 4500 kr/deltagare
Erbjudande: Gå 3 betala för 2! Gäller personer från samma verksamhet.

Detta upplägg passar dig som:

Känner att en utbildning på plats passar dig bättre än online 👉 Under en heldag är jag med dig och övriga deltagare för att gå igenom hur ni kan producera säkra livsmedel. Här har du även chansen att ställa alla dina frågor.

Vill lära dig mer om hur man förebygger matförgiftningar och vilka regler man behöver följa när man har en livsmedelsverksamhet 👉 Vi går igenom de hälsofaror som finns och hur du kan arbeta för att producera, tillverka och sälja säkra livsmedel.

Känner att du eller din personal behöver en bättre förståelse för att producera säkra livsmedel 👉 Under utbildningen går jag igenom vilka risker som finns vid livsmedelshantering, samt hur ni kan förhindra dem. Vi kollar på olika arbetssätt och kontroller för att förhindra dessa riskerna.

Har personal som gör de kontroller de ska, men kanske utan förståelsen varför de gör dem 👉 Att förstå varför man göra vissa kontroller och vilka faror man förebygger är en nyckel för att producera säkra livsmedel och i sin tur leverera produkter av hög kvalitet. Detta går vi igenom under utbildningen.

I slutet av utbildningen kommer ni ha en ökad förståelse för hur ni kan hantera och förhindra eventuella faror i er verksamhet. Detta är en viktig nyckel för att producera säkra livsmedel av högsta kvalitet.

Ses vi i Uppsala?

Under två dagar kommer jag ta dig igenom

Datum: I april/maj 2025. Exakt datum kommer snart.

Fika och lunch ingår.

Din kursledare

Hej! Cecilia här. Det är jag som kommer att vara din kursledare.

Mitt mål är att du  ska få den kunskap ni behöver för att producera säkra livsmedel av hög kvalitet.

Läs mer om mig här.

LIVE

Upplägget passar dig som

Har en livsmedelsverksamhet och behöver få grundläggande kunskaper i livsmedelshygien. Denna utbildningen passar alla typer av verksamheter som hanterar livsmedel.

Efter avslutad kurs får du få med dig

Hej!

Det är jag som är Cecilia, och jag kommer vara din kursledare.

Jag har mångårig erfarenhet av arbete i livsmedelsverksamheter och därmed vilka faror som finns. Under kursen kommer jag dela med mig av hur ni kan förhindra dessa faror så att ni inte behöver oroa er för att era kunder ska bli sjuka.

Jag ser fram emot att lära känna dig och din verksamhet.  

Vi ses!
/Cecilia