Utbildningar i Livsmedelshygien 2025

Kursdatum
Ingen planerad för tillfället

Kostnad: 2900 kr/person

Erbjudande: Gå 3 betala för 2!

Kursen passar dig som:

Behöver bättre förståelse för hur ni ska producera säkra livsmedel 👉 Under kursen går vi igenom de fyra grupperna av faror och hur du kan arbeta med dem för att producera säkra livsmedel.

Vill lära vilka mikrobiologiska, kemiska, fysiska och allergena faror som finns och hur du förebygger dem 👉 Det är dessa fyra faror som utgör störst risk i en livsmedelsverksamhet. Under utbildningen kollar vi på dem mer i detalj och hur du kan förhindra dem i era produkter.

Vill producera livsmedel utan oro över att någon ska bli sjuk 👉 Du får lära dig de vanligaste sättet bakterier och virus sprids och hur du kan förhindra det.

Vill veta om du hanterar ett risklivsmedel och hur du därmed kan förhindra risker kring det 👉 Under kursen så kikar vi på vilka risklivsmedel som finns hur man ska hantera dem.

Har personal som behöver utbilda sig i grunderna beskrivna ovan 👉 Denna utbildning passar bra för alla som jobbar med livsmedel och era produkter hands on.

I slutet av utbildningen kommer du ha en ökad förståelse för hur du kan hantera och förhindra eventuella faror i er verksamhet. Detta är en viktig nyckel för att producera säkra livsmedel av högsta kvalitet.

Under en dag kommer jag ta dig igenom

Under två dagar kommer jag ta dig igenom

- Vilka faror som finns
- Hur du förhindrar dem
- Hur ni kan jobba med era livsmedels för att förhindra sjukdom hos kunder
- Riskprodukter och riskprocesser

Din kursledare

Hej! Cecilia här. Det är jag som kommer att vara din kursledare.

Mitt mål är att du och din personal ska få den kunskap ni behöver för att producera säkra livsmedel av hög kvalitet.

Läs mer om mig här.

LIVE

Kursen passar dig som

Jobbar med att tillverka eller producera livsmedel.

Betala med faktura

2900 kr

Gå 3 betala för 2!

Efter avslutad kurs får du med dig

Hej!

Det är jag som är Cecilia, och jag kommer vara din kursledare.

Jag har mångårig erfarenhet av arbete i livsmedelsverksamheter och därmed vilka faror som finns. Under kursen kommer jag dela med mig av hur du kan förhindra dessa faror så att du inte behöver oroa dig för att dina kunder ska bli sjuka.

Jag ser fram emot att lära känna dig och din verksamhet.  

Vi ses!
/Cecilia